Valencia Notícies

Fridays for Future València programa un documental sobre el canvi climàtic

FRIDAYS FOR FUTURE
FRIDAYS FOR FUTURE

El moviment Fridays for Future reivindicarà aquest divendres la lluita contra el canvi climàtic a València de manera diferent, no amb una concentració sinó a través de la projecció del documental 'Before The Flood', que tindrà lloc en La Rebel de Benimaclet a les 18.00 hores.

Segons ha informat en un comunicat, aquest divendres el clima seguirà en el centre del debat encara que aquesta vegada es reivindicarà a través de la projecció de la pel·lícula documental de 2016 'Before the Flood', dirigida per Fisher Stevens i produïda per Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese, entre d'altres.

Després de la visualització de la pel·lícula-documental s'obrirà un debat per a donar lloc més tard a l'assemblea general del moviment. El col·lectiu assegura que seguirà exigint que les institucions "reconeguen l'estat d'emergència climàtica i es prenguen mesures a l'altura de tal situació".

Fridays For Future creu que la defensa dels drets ambientals i humans "en aquesta crisi global que atempta contra la supervivència de les diferents maneres de vida ha de ser atesa pel nou Govern" i subratlla que les accions i inciatives que aconseguisquen incrementar la "mitigació" i "adaptació al canvi climàtic que experimentem suposaran un benefici per a la societat, ajudant a conscienciar de la necessitat d'un canvi".

"Nosaltres volem ajudar en eixe procés, partint d'una idea comuna i uns conflictes que s'exposaran en la pel·lícula documental com a fil argumentatiu. Després, l'intercanvi d'idees i el debat permetrà saber més sobre les problemàtiques a les quals ens enfrontem com a societat i part del planeta", han detallat.