Valencia Notícies

Marina, The Hunna i Krept X Konan s'apunten al 25 aniversari del FIB

Cultura.- Marina, The Hunna, Krept X Konan i Black Lips s'apunten a les 'noces de plata' del FIB
FIB - Archivo

Marina, The Hunna, Krept X Konana i Black Lips lideren la tanda de 18 confirmacions que el FIB 2019 ha anunciat aquest dimarts per al seu 25 aniversari, del 18 al 21 de juliol, una edició "realment única". Pel recinte de Benicàssim (Castelló) també passaran grups potents com Cassius, AJ Tracey, FJAAK, Or:La, Gus Dapperton, Hot Time Dub Machine, Cora Novoa, Project Pablo o CC:Disco!.

Tanquen la llista Disco Las Palmeras!, Kokoshca, Peaness, Monterrosa i Novio Caballo, encara que l'organització promet que "prompte" hi haurà més noms. Els 18 s'apunten a una celebració dels 25 anys d'història del Festival Internacional de Benicàssim, des del seu naixement en 1995.

Com a caps de cartell, enguany destaca la presència de Kings of Leon en la seua única data a nivell nacional, Lana del Rey i el seu xou exclusiu a Espanya, Fatboy Slim i Vetusta Morla amb 'Un dia en el mundo'.

Però també hi haurà 'espases' com The 1975, Franz Ferdinand, George Ezra, Jess Glynne o Kodaline, juntament amb el segell nacional de La M.O.D.A., Carolina Durante o Alien Tango, entre molts altres.