Valencia Notícies

El Museu de les Ciències ofereix nou horari de tallers en Setmana Santa per a gaudir de la ciència en família

Els tallers de 'La Ciència a Escena' conviden a gaudir de la ciència en família
GVA - Archivo

Les activitats, realitzades per monitors amb formació especialitzada, són una representació d'experiments amb un fil conductor, la fi del qual és difondre la ciència d'una manera divertida, explica el complex d'oci a través d'un comunicat.

El públic que participa en aquestes experiències pot muntar un rellotge amb suc de taronja (taller 'Màgia Química'), conéixer els sorprenents canvis que experimenten els cossos en contacte amb el nitrogen a -196ºC ('Fred, Fred') o convertir-se en faquir tombant-se en un llit de claus i aprendre sobre el concepte de pressió ('Horror al buit').

En 'Científic per un dia' (recomanat de 4 a 8 anys) els més xicotets se submergiran en el paper de científic: la sala es converteix en un lloc d'experimentació i els xiquets disposen de material de laboratori (ulleres especials, guants, etc.). La tarifa d'aquests tallers és de 3,5 euros per persona i no és necessari comprar l'entrada general del Museu. Es realitzen en la planta baixa.

A més, el Museu, obert tots els dies de 10 a 19 hores, amplia aquest divendres 19 i el dissabte 20 d'abril el seu horari fins a les 21 hores. Des d'aquest dijous 18 i fins al dilluns 29 d'abril ofereix una programació especial de 'Ciència a Escena', 'Espai dels Xiquets', 'Teatre de l'Electricitat' i visites guiades.