Valencia Notícies

Mor als 62 anys l'exdiputat del PP Joaquín Calomarde després d'una llarga malaltia

CALOMARDE
CONGRESO

La seua vetla té lloc aquest mateix dimecres a partir de les 18 hores i el dijous a partir de les 11.00 hores en el tanatori municipal, on a les 14.15 hores està previst el funeral.

Després de conéixer-se la notícia, el PPCV ha llançat un missatge en xarxes socials en el qual lamenta la defunció de Calomarde, recordant que va ser diputat autonòmic i nacional durant diverses legislatures. "Descanse en pau", agrega.

Calomarde va nàixer a València el 30 de gener de 1956 i va ser diputat en Les Corts en la tercera legislatura, entre 1991 i 1995. També va ser diputat nacional electe del PP per la província de València en 2000 i reelegit en 2004, legislatura aquesta última que va acabar en el grup mixt després d'abandonar el partit.

Llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació, catedràtic de Batxillerat, va ser president del Consell Escolar Valencià i també vicepresident del Consell Valencià de Cultura. En el Congrés va ser membre, i portaveu adjunt, de la comissió d'Educació i Cultura, entre altres càrrecs.

A l'abril de 2007 Calomarde va presentar la seua "dimissió irrevocable" com a militant del PP al president del PP, Mariano Rajoy, a través d'una carta, en la qual justificava la seua decisió en la seua destitució del càrrec de portaveu adjunt del grup parlamentari i manifestava haver sigut "atacat d'una manera colossal per la defensa i pràctica del dret constitucional a la llibertat d'expressió" després de publicar un article en premsa sobre el partit.

loading...