Valencia Notícies

Puig aspira a liderar de nou el Consell: "Vull, desitge i faré tot el possible per ser president dels valencians"

Puig no te 'cap problema' a debatre amb Bonig però diu que 'els dretes' han de d
GVA

Puig s'ha pronunciat en aquests termes en atenció als mitjans de comunicació, en ser preguntat per si aspira a liderar el pròxim executiu autonòmic, després que la vicepresidenta i candidata de Compromís, Mónica Oltra, mostrara el seu desig i assenyalara que en un sistema parlamentari "presideix el govern aquella força política i aquella persona que té més suport parlamentari" ja que així està configurat el sistema constitucionalment.

Sobre este tema, ha afirmat que li aspira a repetir com 'president' i ha bromejat que el que seria "una notícia" és que "un candidat a presidir la Generalitat no aspirara a ser-ho". "És absolutament lògic i entra en la normalitat que cada persona que es presenta pel seu partit o coalició no defenga la seua posició", ha manifestat.

A més, ha indicat que cada dia que entra en el Palau de la Generalitat dona "gràcies" als valencians per haver-li donat "aquesta oportunitat". "He intentat ser un president decent i digne res més", ha incidit.

Preguntat per si, al seu juí, mereix la presidència de la Generalitat el partit que guanye i si acceptarà el 'cara a cara' plantejat per la presidenta del PPCV i candidata al Consell per aquesta formació, Isabel Bonig, s'ha limitat a assenyalar: "En campanya electoral és molt important no jugar en els marcs dels altres".