Valencia Notícies

Lanzadera s'alia amb l'acceleradora d'Airbus Bizlab per a impulsar projectes en el sector aeroespacial

LANZADERA S'ALIA AMB L'ACCELERADORA D'AIRBUS BIZLAB
LANZADERA

Amb aquesta col·laboració, tant Lanzadera com a Airbus BizLab pretenen establir un marc de captació contínua de talent i innovació, ha explicat Lanzadera en un comunicat.

En concret, el conveni establit entre aquests dos partners preveu el llançament d'una convocatòria per a emprenedors en la qual se seleccionaran projectes que impulsen la innovació en àmbits com el domini aeroespacial, servicis d'imatges satel·litàries, intel·ligència artificial, vehicle aeri no tripulat (UAV), analítica de dades i seguretat cibernètica, entre d'altres.

Aquest primer procés d'acceleració s'engegarà amb el llançament del programa Airbus BizLab 2019, l'obertura del qual s'estendrà de l'11 de març fins al 22 d'abril, i que tindrà inici el pròxim mes de setembre.

Aquest pacte estratègic segueix reforçant Lanzadera en la seua "constant aposta per l'R+D+i, una cultura que està en l'ADN de la pròpia acceleradora i del seu impulsor, Juan Roig", destaquen des de l'entitat.

Els dos partners sumen el 'know how' adquirit en les experiències paral·leles amb programes d'emprenedoria, a més de sinergies en aquelles startups amb perfils complementaris.

El conveni entre Lanzadera i l'acceleradora d'Airbus comprèn les quatre seus internacionals d'aquesta última: Madrid -inaugurada al juliol de 2018-, Tolosa, Hamburg i Bangalore.