Valencia Notícies

Ratxes de vent de fins a 103 km/h i un descens de temperatures de fins a 6º aquest dijous a la Comunitat Valenciana

Descens de temperatures aquest dijous
AEMET

Així, les ratxes màximes de vent registrades durant la matinada han arribat a Fredes fins a 103 km/h, a Morella als 77, a Utiel als 62, a Vilafranca als 57, a Llíria als 55, a Vinaròs als 51, a Montanejos als 50, a Atzeneta del Maestrat als 50 i a Torreblanca als 49.

Així mateix, aquest dijous es registrarà un descens notable de les temperatures màximes i en moltes localitats del litoral i prelitoral en les quals la màxima va estar ahir pròxima o superior a 20ºC baixarà aquesta jornada als 14ºC.

Així, València i Alacant no superaran els 14º i a Castelló els 13º de màxima mentre quedaran en 3º a València i Alacant i els 4º a Castelló i es produiran gelades en l'interior.

En el terç sud de la Comunitat Valenciana, el cel estarà nuvolós al matí sense descartar alguna precipitació feble, tendint a intervals nuvolosos, i en la resta estarà poc nuvolós o clar amb intervals de núvols baixos matinals en l'interior de la mitat nord.

En el nord de Castelló, el vent bufarà del nord-oest moderat a fort i en la resta, variable fluix amb intervals de nord moderat en el litoral.