Valencia Notícies

Oltra diu que el Consell ha sigut "absolutament correcte" en les comunicacions oficials sobre Intu

Projecte Intu Mediterrani
INTU - Archivo

Així s'ha pronunciat Oltra en la roda de premsa posterior al ple del Consell en relació a la polèmica generada amb aquesta multinacional que projecta el macrocentre comercial Intu Mediterrani a Paterna després del tuit del director general de Comerç, Natxo Costa, amb l'etiqueta #Intugohome.

La portaveu del Consell, que s'ha remés a les paraules referent al president, Ximo Puig, i del conseller d'Economia, Rafa Climent, ha remarcat quines són les "vies d'expressió" oficials de l'Executiu valencià i ha posat en valor "el compte de resultats polítics en inversió estrangera" a la Comunitat, que el 2017 va superar la dels anys 2012 a 2014, ha apuntat.

Ha assenyalat que "totes les empreses saben que aquest és un territori segur i atractiu per a invertir" en el qual "no es demanen comissions a la gent". "Ens avala el treball", ha reiterat, i "qualsevol empresa estrangera sap que aquest és un territori on paga la pena invertir i hi ha seguretat jurídica, les coses es fan conforme a la llei".

Preguntada sobre l'acusació d'Intu al Consell de fer regulacions "a mida" per a paralitzar el desenvolupament del macrocentre, Oltra ha defés l'ordenació de recursos del Parc Natural del Turia perquè no estava feta i calia complir la llei.

loading...