Valencia Notícies

La llista Forbes dels millors metges d'Espanya inclou set professionals que exerceixen a la Comunitat Valenciana

L'oncóloga Ana Lluch
GVA - Archivo

Així, en l'apartat de Cardiologia i Cirurgia Cardiovascular apareix el doctor Luis Amenar, membre de l'Equip d'Investigació Disfunció Miocardíaca i Trasplantament i responsable de la Unitat d'Insuficiència Cardíaca i Trasplantament del Servici de Cardiologia de l'Hospital La Fe de València.

En Cirurgia General i de l'aparell digestiu, figura la doctora Pilar Serrano, cap del servici de la seua especialitat en l'Hospital Universitari del Vinalopó.

El següent nom vinculat a la Comunitat Valenciana és, en la categoria de Dermatologia, el del doctor José María Ricart, cap d'equip de Medicina Estètica i especialista en Dermatologia i Venereologia en l'Hospital Quirónsalud València.

També s'ha destacat en Neurocirurgia i Neurologia al doctor Carlos Botella-Asunción, president de la Societat Espanyola de Neurocirurgia, cap de servici de Neurocirurgia en IMED València i cap de Servici de Neurocirurgia de la Fe, on també és director de l'Àrea Clínica de Neurociències.

En l'especilidad d'Oftalmologia, la llista Forbes inclou el doctor Jorge Alió i Sanz, catedràtic de la Divisió d'Oftalmologia de la Universitat Miguel Hernández d'Elx.

Així mateix, en Oncologia està en el llistat la doctora Anna Lluch, cap de departament del Servici d'Hematologia i Oncologia Mèdica de l'Hospital Clínic Universitari de València.

Finalment, en Pediatria figura el doctor Gonzalo Pin, autor dels llibres 'Cuando no quieren dormir' i 'Durmiendo como un niño' i cap del Servici de Pediatria i de la Unitat del Somni de Quirónsalud València.

loading...