Valencia Notícies

Detingut a Benissa (Alacant) un "perillós" membre de l'ELN colombià, buscat per sis homicidis

Detingut reclamat per Interpol
GUARDIA CIVIL

Els agents van aconseguir localitzar i identificar divendres passat a l'escapolit internacional després de rebre una informació que podia residir a Alacant. Es tracta d'un "antic i perillós" membre d'aquest grup paramilitar colombià, informa l'institut armat en un comunicat.

Malgrat no tindre dades sobre el sospitós, la Guàrdia Civil va intensificar de forma progressiva i discreta els controlsde vigilància i els dispositius d'identificació per les zones mésconcorregudes de la localitat.

En un d'eixos controls va ser identificat un home, colombià però amb passaport veneçolà. Els guàrdies civils li van convidar a anar a dependències oficials amb l'excusa de realitzar un tràmitadministratiu, per a evitar incidents.

Una vegada en la caserna, la Interpol va confirmar la identitat del sospitós, membre de l'ELN i presumptament implicat en almenys sis homicidis, relacionats amb les anomenades "execucions extrajudicials" a Colòmbia.

L'home, de 44 anys, es trobava en crida i cerca per les autoritats del seu país. Després de ser arrestat ha sigut traslladat i posat a la disposició de l'Audiència Nacional.

loading...