Valencia Notícies

À Punt difon en el seu web les produccions audiovisuals de 32 col·legis i instituts de la Comunitat Valenciana

El canal pujarà amb periodicitat setmanal els continguts creats pels estudiants, amb els títols genèrics de 'La Colla i... acció' i 'À Punt i... acció'. Han participat en aquesta iniciativa 32 centres entre col·legis, instituts, centres d'educació especial o d'acolliment de menors, ha detallat À Punt en un comunicat.

La web de la televisió valenciana incorpora així les produccions que creen els estudiants com una ferramenta educativa per a ajudar a difondre'ls i posar-los en valor. Formaran part com un contingut més de la programació 'online' d'À Punt Mèdia.

Els primers vídeos han arribat al web: el del CEIP Victoria i Joaquín Rodrigo de Sagunt (València), amb el títol 'Com cuide el planeta'; el del CEE Raquel Payà de Dénia (Alacant), 'Som moviment', i el de l'IES El Quint de Riba-roja de Túria (València), que es diu '#SaveShumaila'.

À Punt ha assegurat que pretén que el seu web siga una plataforma multimèdia participativa. Així, 'La Colla i... acció' vol ajudar a difondre la tasca educativa dels centres entre la comunitat educativa i la societat.

La temàtica de les produccions és "molt variada" i aborda aspectes

com, per exemple, propostes inclusives, contra la violència de gènere, o el respecte al medi ambient. Temàtiques que segueixen els criteris establits per la 'Carta de valors' per als continguts infantils i juvenils d'À Punt Mèdia.

loading...