Valencia Notícies

Les pluges entren aquest dimecres pel litoral de València i Alacant, que seran molt fortes des de demà

Predicció d'aquest dimecres
AEMET

Així, aquest dimecres hi haurà predomini de cel poc nuvolós, amb intervals nuvolosos en el sud de València i nord d'Alacant, i amb nuvolositat d'evolució diürna en zones de muntanya.

A més, s'esperen arruixades en els litorals del sud de València i del nord d'Alacant, i no es descarten de forma més aïllada en la resta, preferentment en els litorals mentre que en l'interior, hi haurà boires i bancs de boira matinals.

Les temperatures mínimes aniran en lleuger descens i les màximes en ascens. En el litoral, predomini del vent del nord-est fluix amb algun interval de moderat; en la resta, vent variable fluix.

Per la seua banda, el Centre de Coordinació d'Emergències a la Comunitat ha emès un avís especial per episodi de pluges intenses a partir d'aquest dijous, que deixarà en alguns casos quantitats acumulades "importants", per la qual cosa ha aconsellat extremar la precaució en els municipis amb risc alt o mitjà d'inundacions, especialment en les proximitats de rius i barrancs.

A partir d'aquest dijous s'iniciarà un episodi de pluges intenses com a conseqüència de la Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA), que, segons l'avís d'Emergències, afectarà la Comunitat i es "perllongarà en els successius dies". Aquest episodi es caracteritzarà per la persistència i extensió de les precipitacions. En alguns casos, la pluja deixarà acumulacions "importants".

loading...