Valencia Notícies

Unes 11.000 persones opten a cobrir 219 llocs fixos en Correus a la Comunitat

Oficina de Correos.
CORREOS

Correus celebrarà el pròxim diumenge 30 de setembre l'examen d'ingrés com a personal laboral fix per a cobrir 219 llocs de treball en tota la Comunitat Valenciana, en les categories operatives de repartiment motoritzat i a peu en l'àmbit urbà i rural, agent/classificació i atenció al client en oficines.

Prop d'11.000 persones s'han inscrit per a realitzar les proves que tindran lloc de forma simultània en el Campus de Blasco Ibáñez de la Universitat de València i en la Universitat Miguel Hernández d'Elx, detalla l'organisme a través d'un comunicat. La localitat d'examen ha sigut assignada als sol·licitants en funció de la seua província de residència per a facilitar-los la participació i, en la mesura del possible, evitar-los desplaçaments.

L'alt nombre de sol·licituds rebudes reflecteix, segons la companyia, "el reconeixement de la marca Correus com a ocupadora de qualitat i la seua valoració com una empresa atractiva per a treballar, que ofereix oportunitats per a aconseguir ocupació estable i desenvolupar una sòlida carrera professional".

Normativa

Empleats de Correus treballaran durant tota la jornada per a garantir el correcte desenvolupament del procés selectiu que suposa, per la seua envergadura quant a nombre de participants i d'ubicacions, un notable esforç logístic i d'organització.

Els candidats hauran d'acudir al lloc d'examen que els haja sigut assignat i que han pogut consultar, mitjançant les seues dades personals, en la web www.correos.es. La crida es realitzarà una hora abans de l'inici de les proves, que començaran a les 10 hores (09 hores a Canàries).

Aniran proveïts del seu Document Nacional d'Identitat i de bolígraf blau o negre. Estarà prohibit l'accés a les aules amb qualsevol dispositiu tecnològic que permeta la transmissió d'informació per qualsevol via (telèfons mòbils, rellotges o polseres digitals, etc.).

Estructura de la prova

El procés consistirà en una prova tipus test de 60 preguntes comunes per a tots els candidats i una prova diferenciada per a la categoria sol·licitada: 40 preguntes per als llocs de Repartiment i Agent/Classificació i 40 preguntes per al lloc d'Atenció al Client en Oficines.

Les proves, amb caràcter eliminatori, versaran sobre matèries relacionades amb els productes, serveis i processos de treball de correus.

l procés de selecció es completarà amb una fase de mèrits posterior en la qual es valorarà l'experiència, els permisos de conducció (si escau), i la formació necessària per a l'adequat acompliment del lloc de treball.

Els aspirants que superen el procés s'incorporaran a la plantilla de Correus, previsiblement, en el primer trimestre de 2019. Amb la convocatòria d'aquests 2.295 llocs de treball a nivell estatal, Correus aposta “per la creació d'ocupació estable com la millor garantia per a seguir oferint el millor servei postal i de paqueteria a tots els ciutadans”.

En línia amb aquestes proves, Correus ja ha convocat 1.869 llocs fixos més per al pròxim exercici.