Valencia Notícies

L'Ajuntament comença a retirar els patinets elèctrics de lloguer del Passeig Marítim de València

Un patinet elèctric en imatge d'arxiu
LIME

La mesura de requerir a l'empresa es va acordar aquest passat dilluns en una reunió de treball entre l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó; el regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi; l'edil de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, i el regidor d'Espai Públic, Carlos Galiana.

Com a resultat de la trobada, es va acordar que la Policia Local requerira a l'empresa la retirada d'aquests patinets, a l'espera de la nova ordenança de mobilitat que regularà de forma específica la circulació d'aquest nou mitjà de transport, l'esborrany del qual es presentarà dins de dos o tres setmanes, aproximadament.

La retirada ha començat amb els distribuïts pel Passeig Marítim i posteriorment se seguirà amb els situats en la zona centre de València, per la Plaça de l'Ajuntament i la de la reina, segons el consistori.

L'empresa Lime va començar a distribuir l'última setmana d'agost, després de fer-ho a Madrid, els patinets elèctrics de lloguer "sense estació fixa", amb recollida i entrega a voluntat, amb l'objectiu de convertir-se en una "alternativa sostenible i eficient" per a moure's per la ciutat i com a solució als problemes de mobilitat urbana, segons anunciava la companyia en eixe moment.