Valencia Notícies

Bonig afirma que la UDEF i Hisenda "constaten" el presumpte finançament irregular del PSPV i Compromís

Bonig atén als mitjans
PPCV - Archivo

Així s'ha pronunciat aquest dilluns Bonig davant els mitjans de comunicació en al·lusió a la informació que publica aquest dilluns El Mundo, que indica que l'Agència Tributària ha creuat dades i comprovat el pagament de despeses electorals del PSPV en la campanya de l'any 2007 abonades per empreses a través de l'agència de publicitat de Crespo Gomar i mitjançant factures suposadament falses.

La dirigent 'popular' ha criticat que no ha vist "que ningú assumisca responsabilitats polítiques" per aquestes informacions que "no les diu el PP": "Primer ho va dir la UDEF i ara l'Agència Tributària". "Espere que el president Puig comence a assumir responsabilitats polítiques perquè açò va ocórrer en el 2007, 2008, i ells ja estaven en el PSOE. El mateix que ens deien a nosaltres", ha denunciat.

Bonig ha insistit que el presumpte finançament irregular del PSPV i Compromís "l'estan constatant organismes com la UDEF i l'Agència Tributària, que són poc sospitosos". En aquesta línia, s'ha preguntat: "O és que les sentències quan condemnen (el PP), en el cas de Gürtel a títol lucratiu, eren suficients per a justificar la moció de censura i ara què diu el senyor (Pedro) Sánchez?", al que ha agregat que veu "que Puig i (Mónica) Oltra estan amagats i no van a dir res". "Supose que Sánchez prendrà alguna mesura i exigirà una responsabilitat política", ha apuntat.

Així mateix, ha assenyalat que el PP "ja coneix el camí": "Açò comença i quan la justícia lenta comença a actuar, actua per a tots. Va actuar en el cas del PP i actuarà en el cas de Compromís i PSPV", ha resolt.