Valencia Notícies

Podem, a Nadal: "La prova que no hem vingut a fer politiqueria ni menjar bocatas són totes les mesures impulsades"

La diputada de Podem Fabiola Meco
PODEMOS - Archivo

Així ho ha indicat Meco en la roda de premsa posterior a la Junta de Síndics, en ser preguntada pel missatge que ha penjat Nadal en Twitter en el qual expressa la seua opinió contrària a una possible confluència d'aquesta coalició amb Podem per a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques de 2019, i afirma: "La resposta hauria de ser no. Podem és incapaç d'assumir responsabilitats de govern i prefereix fer politiqueria des de fora. D'altra banda massa centralisme i bocata de calamars".

Així mateix, ha recordat al parlamentari de la coalició tant "els àmbits de coincidència que té amb Podem i que no té amb el PSOE" com "l'altura de mires que té un partit quan decideix no entrar en un govern, malgrat estar en disponibilitat de fer-ho", i que "vetlla per l'interés de la ciutadania".

"Nosaltres vam vindre ací a defendre els interessos de la ciutadania des del primer minut i és el que anem a fer fins a final de legislatura i d'ara endavant", ha emfatitzat.

Qüestionada pels motius de la "tibant relació" ha considerat que existeixen dos factors. El primer que, al seu juí, explica "la relació amor-odi" és el fet de compartir un full de ruta que es van marcar a principis de legislatura i que va ser l'Acord del Botànic, i el segon que "en temps de campanya tots els partits se li alteren els polsos i es produeixen aquest tipus de comentaris".