Valencia Notícies

Detingut un conductor de l'EMT per masturbar-se mentre circulava

Imatge de recurs de la cabina del conductor d'un autobús
EMT

Agents de la Policia Nacional han detingut un conductor d'autobús després de ser denunciat per una passatgera per masturbar-se mentre circulava amb el vehicle, segons han confirmat a Europa Press fonts de la Prefectura Superior.

El conductor pertany a l'Empresa Municipal de Transports (EMT), que obrirà un expedient informatiu per a saber el succeït, després de rebre un requeriment policial, segons han confirmat des de la companyia.

El conductor, de 60 anys i sense antecedents policials, va ser detingut aquest dimecres al matí com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat en el trànsit i després de ser sentit en declaració, va quedar en llibertat a l'espera de passar a disposició judicial quan siga requerit per a açò.

A la fi de maig es va presentar una denúncia en la comissaria on una jove passatgera afirmava que va pujar al vehicle, es va asseure a la dreta del conductor que, d'acord amb la seua versió, la mirava per l'espill. En un moment determinat, va observar com el xofer es va ficar la mà en els pantalons i realitzava moviments que donaven a entendre que estava masturbant-se, i va assegurar que va arribar a veure el seu penis.

La jove, que segons ha pogut saber Europa Press es va baixar per la zona de la Vall de la Ballestera, va interposar una denúncia per aquests fets. La Policia va esbrinar la identitat del conductor, que va ser finalment detingut aquest dimecres.

loading...