Valencia Notícies

Bonig critica que "el Consell de Puig ha incrementat els impostos en 1.500 milions als valencians en tres anys"

Isabel Bonig a Elx
PPCV

La dirigent 'popular' s'ha pronunciat així a Elx (Alacant), on ha mantingut una reunió amb 120 empresaris de diferents sectors per a donar-los a conéixer el programa econòmic per a les eleccions de 2019. La presidenta del PPCV ha estat acompanyada per membres de la direcció provincial, del PP d'Elx i diputats.

"És bo reunir-se amb les organitzacions empresarials amb representació institucional i també amb els empresaris que estan a peu de carrer perquè coneguen les nostres propostes, i una d'elles és l'eliminació dels impostos de patrimoni i successions", ha assenyalat.

Així, Bonig ha explicat que, "davant d'una pujada massiva d'impostos que el Consell de Puig i Oltra ha dut a terme en tres anys i que ascendeix a quasi 1.500 milions d'euros, el PPCV aposta per suprimir impostos". "El Consell de Puig -ha incidit- no només ha castigat la butxaca dels valencians, sinó que ha incrementat el sector públic que està minvant la capacitat inversora de la Generalitat a pesar de tindre 3.000 milions més que l'últim Consell del PPCV".

BONIFICACIONS

En la mateixa línia, ha emfatitzat que "hui l'impost de patrimoni és dissuasori perquè les empreses vinguen a la Comunitat Valenciana, i hi ha empresaris que opten per altres llocs, com Madrid on aquest impost està bonificat". Respecte a l'impost de successions, "el Consell ha llevat les bonificacions i això ha portat al fet que les renúncies a les herències hagen augmentat un 10,3%".

"Més de 4.000 valencians van haver de renunciar a la seua herència perquè no podien pagar l'impost", ha asseverat Bonig, qui ha anunciat que el PPCV també prepara una sèrie de bonificacions per a empreses en l'impost de transmissions patrimonials.