Valencia Notícies

Turisme promociona l'oferta de cicloturisme de la Comunitat aquest cap de setmana en 'Bicifest València'

Ciclistes, bicicleta,
Europa Press - Archivo

L'objectiu de l'Agència Valenciana del Turisme en la II Bicifest València és "dinamitzar, publicitar, donar a conéixer i difondre l'oferta" destinada al cicloturisme de la Comunitat Valenciana entre els assistents.

Sobre este tema, el secretari autonòmic de l'Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha assenyalat que l'assistència a aquest festival "es presenta com una molt bona oportunitat per a promocionar l'oferta de cicloturisme de la Comunitat Valenciana entre els potencials usuaris d'aquest producte turístic en el nostre principal mercat, que és l'intern".

A més, ha assenyalat que "la promoció dels recursos lligats al turisme de cicloturisme a la Comunitat Valenciana afavoreix el desenvolupament econòmic dels municipis, oferint un al·licient per a la seua desestacionalització i diferenciació", al mateix temps que ha indicat que el cicloturisme "és un dels productes amb major projecció i el nostre interés per a impulsar el seu desenvolupament radica en la seua capacitat per a atraure turistes tot l'any".

Així mateix, Colomer ha afegit que el turisme de bicicleta "reforça" la imatge de la Comunitat Valenciana, en associar-la "als valors de paisatge mediterrani, naturalesa, medi ambient i biodiversitat, per la qual cosa respon el posicionament desitjat de la marca turística i la seua campanya Mediterrani en Viu".

Finalment, el responsable de Turisme ha recordat que, des del seu departament, "anem a seguir treballant durant enguany en CreaTurisme, l'estratègia impulsada per la Generalitat per a crear i desenvolupar productes turístics i que es promocionarà en totes les fires".

Durant aquest cap de setmana, amb horari d'11.00 a 20.00 hores el dissabte i d'11.00 a 19.00 hores el diumenge, la Comunitat Valenciana mostrarà l'oferta cicloturística en el tram IX de l'antic llit del riu Túria (entre els ponts de l'Exposició i de les Flors) en l'espai Bicimostra, dins de la II edició de Bicifest València.

II BICIFEST VALÈNCIA

La segona edició del Bicifest València consta d'activitats obertes al públic per a acostar el món de la bicicleta als ciutadans.

Per a clausurar el Bicifest se celebra una fira d'expositores i activitats per a totes les edats en els jardins del Riu Túria el cap de setmana del congrés, els dies 19 i 20 de maig. Aquesta Bicimostra albergarà informació per a col·lectius, associacions i empreses.

Entre les diferents activitats que acollirà la Bicimostra per al cap de setmana destaquen: tallers de ciclocostura, competicions i exhibicions, bicifamily's, carreres de cargobike, desfiles bici chic, exposició de bicicletes clàssiques, així com circuits de bmx i concerts.

loading...