Valencia Notícies

Dos detinguts a Canals (València) per segrestar i lligar de mans un veí

Objectes intervinguts en els dos registres
GC

L'operació 'Parral' va arrancar quan l'home que va ser presumptament segrestat, de nacionalitat boliviana, va acudir a dependències policials per a denunciar els fets. Efectius de Canals i de la Policia Judicial de Xàtiva (València) van iniciar un dispositiu per a localitzar els captors.

Després de les perquisicions, els agents van localitzar i van detindre els dos homes, de 35 i 52 anys i nacionalitat italiana, com a presumptes autors dels delictes de detenció il·legal, contra la salut publica, tinença il·lícita d'armes, robatori amb violència i amenaces de mort.

En els registres a Canals i Torrella (València), els efectius van confiscar armes de foc en perfecte estat, gran quantitat de munició de diferents calibres i diversos vehicles. També hi havia armes blanques i diversos tipus d'estupefaents, com MDMA, cocaïna, haixix i marihuana, al costat d'utensilis per a pesar-les i distribuir-les.

Les diligències dels dos arrestats han passat a la disposició dels Jutjats de Primera Instància i Instrucció número 1 de Xàtiva.

loading...