Valencia Notícies

El PP exigeix Jorge Rodríguez que destituïsca José Ramón Tíller del seu càrrec en Egevasa

Mari Carmen Contelles ha assenyalat que Tíller, investigat en la causa oberta per un presumpte finançament irregular del PSPV en les campanyes de 2007 i 2011, "és persona de la confiança de Rodríguez, qui ho va nomenar en 2015 gerent de l'aleshores Imelsa i posteriorment va ser nomenat també a dit com a director adjunt a Gerència en Egevasa i actualment com a responsable de l'àrea d'expansió i comunicació d'aquesta empresa mixta de la Diputació".

"Han passat dos dies des que es va conéixer la citació com a investigat de Tíller i Jorge Rodríguez segueix sense dir res", ha apuntat Contelles, qui ha demanat "la mateixa contundència que el Partit Socialista ha reclamat sempre al PP i que aparte Tíller del seu càrrec, perquè si no ho fa haurà d'explicar si és el peatge que ha de pagar per a no desairar els seus 'caps' Puig i Orengo".

Contelles ha manifestat "el més absolut respecte a l'actuació dels jutges, els qui dirimiran les possibles responsabilitats judicials", però ha ressaltat que "existeixen unes responsabilitats polítiques que han d'assumir, de la mateixa forma que han demanat sempre a altres formacions que les assumisquen".

"No estem davant casos aïllats -ha incidit-, estem davant una presumpta trama de dopatge electoral. L'exalcalde de Benidorm, Agustín Navarro, l'exdirectora general de Consum i candidata socialista a l'alcaldia d'Alacant, Etelvina Andreu, diferents càrrecs dels governs de Zapatero... així fins a 17 investigats de moment, i el senyor Tíller entre ells".