Valencia Notícies

Detingut un home per agredir la seua parella davant de les seues filles menors d'edat

Agents de la Policia Local de València
POLICÍA LOCAL TWITTER - Archivo

Els fets van ocórrer durant la matinada del dissabte al diumenge, al voltant de les 2.30 hores, quan un veí del districte de Trànsits va sol·licitar ajuda telefònica a la Policia Local perquè, pel que sembla, un home estava agredint una dona en l'interior d'un domicili.

Els agents en arribar a la vivenda es van trobar a una parella assistint una dona, que es trobava en el sòl. La parella, veïns de la víctima, havia escoltat colps i crits, segons van relatar als policies, i van acudir a socórrer-la i també a les seues filles, menors d'edat i testimonis dels fets.

Pel que sembla, el pare de les xiquetes i parella sentimental de la dona havia arribat al domicilie minuts abans i havia començat a colpejar-la, fins al punt que la víctima va haver de ser atesa de manera urgent pels serveis mèdics, segons les mateixes fonts.

Els testimonis van alertar a més els policies que el presumpte agressor es trobava encara en la vivenda, amagat. Els agents van detindre l'home i ho van traslladar a la Inspecció Central de Guàrdia.