Valencia Notícies

Primark obrirà la seua nova botiga de València el 13 de juny en una inauguració amb "algunes sorpreses"

Es tracta de la primera botiga de la companyia en la ciutat i la sisena i més gran de la Comunitat Valenciana. Amb la seua obertura, Primark comptarà amb un total de 45 botigues repartides per Espanya.

La nova botiga generarà més de 200 ocupacions i comptarà amb més de 5.000 metres quadrats d'espai comercial. Es distribuirà en tres plantes i oferirà les últimes tendències en moda per a dones, homes i xiquets, incloent calçat i complements, roba interior i articles per a la llar.

Per a açò, comptarà amb un total de 53 provadors, 46 caixes, cinc àrees de recarrega per a "gaudir d'unes compres agradables i pràctiques" i accés gratuït a connexió d'internet Wi-Fi.

L'àrea dedicada als empleats comptarà amb espais oberts i serveis "moderns i de gran comoditat", com un àrea per a prendre café i una cuina equipada i lluminosa. Aquest espai està dissenyat perquè els empleats "se senten com a casa", destaquen des de la firma.

El director general de la companyia per a Espanya i Portugal, Stephen Mullen, ha assegurat que des de la societat estan "molt contents amb l'obertura de la nova botiga a València Russafa". "Ens sentim molt satisfets de poder oferir nostra increïble moda a preus increïbles a més clients a València i les zones properes", ha asseverat.

Primark opera més de 350 establiments en 11 països: Irlanda, el Regne Unit, Espanya, Portugal, Alemanya, Països Baixos, Bèlgica, Àustria, França, Itàlia i els Estats Units. Compta amb més de 73.000 empleats. Al setembre de 2015, va inaugurar el seu primer establiment als Estats Units, i a l'abril de 2016 li va seguir la primera botiga a Itàlia.