Valencia Notícies

El presumpte agressor sexual d'una jove en les Paelles de Montcada, detingut "a les poques hores", segons Moragues

Moragues s'ha pronunciat en aquests termes en declaracions als mitjans de comunicació després d'informar sobre l'última operació contra el narcotràfic duta a terme per l'Agència Tributària i la Guàrdia Civil en el Port de València, en ser preguntat per aquest incident.

"Estem parlant d'una denúncia d'una xica per agressió sexual, diguem això, simplement per agressió sexual. A aquest xic se li ha detingut i s'ha passat a disposició judicial", ha afirmat Moragues.

A partir d'ací, ha agregat, "està el cas judicialitzat. Hi ha una denúncia, una actuació de la Guàrdia Civil ràpida, amb la detenció del xic com a presumpte autor de l'agressió sexual i ja li correspon al jutge establir la responsabilitat i adoptar les mesures oportunes", ha insistit.

"De seguida es va posar la Guàrdia Civil en marxa i en poques hores es va detindre al presumpte agressor i ara serà el jutge el que decidisca", ha recalcat el delegat.

La jove va posar una denúncia per una presumpta violació durant les Paelles i la Guàrdia Civil va obrir una investigació. Després d'açò, s'ha detingut un conegut de la víctima.