Valencia Notícies

La Generalitat Valenciana emet un avís especial per nevades en cotes baixes de Castelló i València

Neu a Morella en imatge d'arxiu
AYUNTAMIENTO DE MORELLA

Segons la Generalitat, seran nevades de nivell taronja en l'interior de Castelló i en l'interior nord de València amb acumulacions de neu de més de cinc centímetres. La "singularitat" d'aquest episodi és que també afectarà les zones litorals de Castelló, on hi ha avis nivell groc amb acumulats de dos centímetres a partir de cotes relativament baixes (300 m). Aquest avís groc també afectarà l'interior sud de València.

S'espera que addicionalment es produïsquen pluges que a nivell local poden tindre "certa persistència", però sense arribar a llindars de risc. Aquesta situació es perllongarà en les zones interiors fins a primeres hores del dimecres 28 de febrer, mentre que en el litoral s'espera que finalitze a últimes hores del dimarts.

Des de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències es recomana als municipis i organismes amb competències en la gestió de les emergències que mantinguen la necessària atenció i seguiment de tots els avisos que emeta durant eixos dies el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat "amb la finalitat d'activar amb antelació els seus protocols d'actuació i establir les pertinents mesures preventives en els seus respectius àmbits".