Barcelona

Woody Allen toca jazz pel Nou Any

Woody Allen, en primer terme, amb el clarinet i un dels companys de jazz (Arxiu).
Woody Allen i la New Orleans Jazz Band vestiran de jazz el Liceu el proper dia 1 de gener. El cineasta nord-americà i entusiasta músic del clarinet ofereix amb la seva banda un concert d’Any Nou dins d’una gira nadalenca europea que també inclou dues dates espanyoles més a les ciutats de San Sebastián i A Coruña els dies 2 i 3 de gener, respectivament.El recital d’avui el va anunciar la promotora de concerts The Project el passat mes de juliol, coincidint amb el rodatge d’Allen a Espanya del seu darrer film, protagonitzat pels espanyols Javier Bardem i Penélope Cruz.

El concert no desmenteix doncs l’anunci fet pel novaiorquès de no rodar mai més a Barcelona degut a les injerències institucionals en el seu treball com a director de pel·lícules.

Les entrades per al concert de Barcelona es van posar a la venda el passat 24 de juliol . La present gira és la més extensa que mai ha realitzat Woody Allen a Europa. A més de les tres esmentades ciutats, el jazz i el swing tradicional d’Allen i companyia hi serà a Lisboa, Brusel·les, Luxemburg, Atenes, París i Budapest

Woody Allen ha reconegut en diferents ocasions que les seves actuacions no es regeixen per la qualitat musical, sinó per les ganes de passar-s’ho bé amb els seus companys d’orquestra, per hobby.

A banda d’Allen, composen la banda Hedi Davis, director musical i baix; Conal Fowkes, contrabaix; Robert García, bateria; Cinta Sayer,piano; Simon Wettenhall, trompeta i Jerry Zigmont, al trombó.

El cineasta novaiorquès té una fructífera carrera a les esquenes, amb títols que passaran a la història del cinema, com ara Annie Hall (1977); Manhattan (1979); Misterioso asesinato en Manhattan (1993); Balas sobre Broadway (1994); Desmontando a Harry (1997) i Match Point (2005), entre moltes altres.

* Liceu. La Rambla, 51. El dia 1 de gener a partir de les 20.00 hores. Preu de les entrades: 20 a 120 euros.

loading...