Valencia Notícies

Climent, sobre Port Mediterrani: "Si el projecte és sostenible i compleix amb la legalitat no hi haurà cap problema"

Així ho ha indicat el conseller, als mitjans de comunicació, abans de presentar els agents socials el Pla d'Acció per a la Transformació del Model Econòmic Valencià que, segons ha explicat, defèn que qualsevol projecte que arribe a l'administració valenciana ha de ser "sostenible".

En aquest sentit, i preguntat sobre si dins d'aquest model "sostenible" tenen espai projectes com Port Mediterrani, després del rebuig del director general de Comerç, Natxo Costa, a aquest projecte, Climent ha afirmat aquest extrem però "sempre que complisca amb els paràmetres legals i de sostenibilitat".

Ha assenyalat que l'anterior projecte que es va presentar no complia amb aquestes exigències, per la qual cosa ha indicat que si ara es posa damunt de la taula una nova proposta que compleix amb els paràmetres de legalitat, viabilitat i sostenibilitat, des del Consell no posaran "cap problema" perquè un dels objectius del govern autonòmic és "generar confiança i seguretat jurídica", ha defès.

A partir d'ací, ha postil·lat, "que ens presenten un projecte sostenible i aquest Consell ho traurà avant", ha indicat per a assenyalar que des de la direcció general de Comerç, malgrat les seues reticències inicials, tampoc hi haurà inconvenient "si presenten un projecte viable, sostenible i que compleix la legalitat".

En aquest cas, Climent ha explicat que estudiaran la proposta "amb tot l'afecte del món" com fan amb "qualsevol altre projecte que arriba al nostre a territori" perquè el Consell vol "dinamitzar l'economia, guanyar en ocupació i en benestar per als ciutadans", ha resolt.

loading...