Valencia Notícies

Fiscalia demana 10 anys per a un home per agredir la seua parella a la qual va arribar a refregar-li femta per la cara

Ciutat de la Justícia de València
EUROPA PRESS

Així consta en la qualificació provisional del ministeri públic, a la qual ha tingut accés Europa Press, en la qual la fiscal acusa l'home d'un delicte de violència domèstica; dos maltractaments en l'àmbit familiar; lesions; un altre delicte contra la integritat moral i un de detenció il·legal.

Al costat de la pena de presó, la Fiscalia sol·licita prohibició d'acostament a la víctima i, en concepte de responsabilitat civil, que s'indemnitze a la parella en les quantitats que es determinen en execució de sentència per les lesions patides. També li demana 6.000 euros per dany moral.

Les presumptes agressions es remunten a gener de 2015 quan, segons arreplega l'escrit fiscal, l'home va agredir la seua parella en l'interior d'un vehicle en una via pública de València. La va agarrar fortament del cap i la va colpejar contra el canvi de marxes. Aquests fets no van ser denunciats i no consten lesions.

Igualment, a principis de febrer, va agredir novament la dona en el domicili que compartien en la ciutat, llançant-la contra el sòl i pressionant-li el pit amb les cames.

Uns dies més tard -sempre segons el mateix escrit del ministeri públic-, va tornar a pegar-li en el cotxe, en San Antonio de Benagéber. Li va donar punyades i patades en la cara i en el cos fins a tirar-la al sòl, no sense abans cridar-la 'puta' i 'zorra'.

Com a conseqüència d'aquest últim incident, la dona va patir el trencament d'una dent i li va quedar com a seqüela anomalia per pèrdua òssia de l'os alveolar vestibular. En aquesta ocasió li va arribar a refregar la seua pròpia femta per la cara i el pèl.

Entretant, des de les 8 hores del dia 23 de febrer fins a les 20 del 25, en què va ser alliberada per la Policia, l'home va tancar a la dona en la seua casa de Mislata, impedint-li que poguera eixir de la mateixa.

loading...