Valencia Notícies

El PPCV diu que "produeix enrogiment escoltar a Puig parlar de corrupció quan el PSPV acull a imputats"

Segons ha assenyalat la diputada nacional en un comunicat, el secretari general del PSPV, Ximo Puig, "ha normalitzat tant la corrupció dins del seu partit que ja no la veu", i aquesta "ceguera d'irregularitats" està permetent que una de les majors ciutats d'Espanya "seguisca en mans d'un imputat sense que Puig parpallege".

"El cas Echàvarri deixa en evidència que per a Ximo Puig primer està la butaca i després els valencians", ha assenyalat en referència a l'Alcaldia d'Alacant.

Per açò, ha acusat Puig d'utilitzar al PP "com a tapadora" dels casos "bruts" del PSPV i Compromís perquè quan parla d'altres partits "l'única cosa que intenta és desviar l'atenció del cas Comerç d'Alacant, de les ajudes de 300.000 euros aprovades a empreses dels seus familiars, de la decisió de Compromís i PSPV de perdonar-li 4 milions a Terra Mítica o de permetre les contractacions irregulars en Sanitat".

Així, ha instat Rodríguez i a Puig a tindre "un poc d'altura" ja que el PSOE "és l'únic partit condemnat per finançament il·legal a Espanya".