Valencia Notícies

Sánchez (Cs): "El PP no té temps suficient de demanar perdó per la pèssima imatge que s'ha donat de la Comunitat"

Mari Carmen Sánchez, portaveu de Cs en les Corts
CS

Així ha valorat Sánchez l'escrit enviat al Jutjat Central penal pel capitost de la trama Gürtel Francisco Correa en el qual reconeix els pagaments en B del PP valencià i "acusa l'expresident Francisco Camps directament".

"Més enllà de buscar estratègies electoralistes i d'arrapar escons en les enquestes, el PP, si tinguera decència, hauria de fer un profund exercici d'autocrítica i apostar per una verdadera regeneració democràtica en el si del partit", ha apuntat la portaveu després d'insistir que el PP "hauria de demanar disculpes d'un en un a tots els valencians".

A més, Sánchez ha recordat, a través d'un comunicat, als 'populars' que "els seus esforços haurien de bolcar-se més a solucionar els seus problemes en els tribunals i no a atacar a els qui, com Cs, realitzen una tasca d'oposició útil".

En el PP a la Comunitat Valenciana, assegura, "es nota el nerviosisme". "Estaven molt còmodes pensant que eren l'única alternativa enfront de l'actual Consell, i ara s'està demostrant els qui treballem de manera productiva i defenem els interessos dels valencians", ha conclòs.

loading...