Valencia Notícies

El rector Morcillo es despedeix del Claustre fent una crida a mantindre "l'orgull de pertinença" a la UV

Claustre de la Universitat de València (arxiu)
UV

En la seua intervenció, el rector ha recordat les dades que situen la Universitat de València al capdavant del sistema universitari autonòmic, i en posicions competitives en l'àmbit espanyol i europeu. Ha subratllat, per exemple, que l'oferta de noves places per al curs 2017/2018 s'ha cobert en un 99,8%, que la matrícula dels màsters s'ha cobert en un 82%, i que s'ha incrementat tant la captació de fons per a investigació com la producció científica, informa la UV a través d'un comunicat.

Esteban Morcillo ha agraït la col·laboració i l'esforç de tota la comunitat universitària per a superar els "moments difícils" provocats per la crisi econòmica, que ha causat una "fissura social", al mateix temps que ha animat a la participació en els imminents processos electorals de renovació del Rectorat i dels deganats.

SINDICATURA DE GREUGES

Per la seua banda, la Síndica de Greuges de la Universitat, Elena Grau, ha presentat davant el Claustre l'informe de gestió corresponent al curs 2016/2017. La sindicatura la integren també María Consuelo María López i Òscar Moreno. Este òrgan va atendre 124 expedients durant el curs 2016-2017, dels quals 38 eren consultes i 86 corresponien a reclamacions o queixes. Per col·lectius, el 84% correspon a l'alumnat, el 8% a expedients presentats pel PDI, l'1% al PIF (Personal Investigador en Formació) i el 7% al PAS.

loading...