Valencia Notícies

L'Ajuntament de València aprova definitivament el pressupost general de 2018

Ple Ajuntament
EUROPA PRESS

L'Ajuntament de València ha aprovat definitivament aquest dijous, en el ple ordinari de desembre, el pressupost general del consistori per a 2018, que ascendeix a 811,3 milions d'euros. Els comptes han tirat avant, després de la seua aprovació provisional en la sessió plenària de novembre, amb el suport de l'equip de govern que formen Compromís, PSPV i València en Comú i el rebuig de PP i Ciutadans (Cs), en l'oposició.

El pressupost municipal de 2018 ha tornat al ple per a la seua aprovació definitiva després de passar de nou per la Comissió d'Hisenda després de concloure el període d'al·legacions obert a partir de l'aprovació inicial. En aquest període s'han rebut tretze escrits que suposen 204 al·legacions, la majoria plantejades per PP i Cs, i cap per entitats empresarials i Federació d'Associacions de Veïns de la ciutat.

Els comptes generals de l'Ajuntament per al pròxim exercici creixen un 3,1 per cent respecte als de 2017, amb 24,6 milions d'euros més i són, com ha ressaltat el govern local, "els més grans de la història" del consistori. El pressupost consolidat de 2018, també aprovat i en el qual s'inclouen organismes autònoms, és de 908,7 milions d'euros, amb un increment d'un 4,5 per cent sobre 2017.

loading...