Valencia Notícies

Dustin d''Stranger Things' estarà a València en la fira HeroesComicCon de febrer

Gaten Matarazzo
HEROES COMICCON

El nord-americà, de 15 anys, estarà a València durant el cap de setmana del 24 i 25 de febrer, en coincidència amb este certamen que arrancarà un dia abans.

La visita d'un dels protagonistes de la sèrie de ciència ficció comptarà amb panells, firmes i fotografies per als assistents a la fira.

HeroesComicCon és el primer saló de còmic de la ciutat i suposa la seua integració en Heroes, el major circuit europeu d'esdeveniments de cultura pop. Comptarà amb Bèlgica com a país convidat i el seu objectiu és posicionar València com la capital del còmic "abans, durant i després" de la celebració de l'esdeveniment.

Totes les activitats es realitzaran en el Pavelló 7 de Fira València i les entrades ja estan a la venda, per huit euros la d'un dia i a 30 l'abonament de les tres jornades.

La fira naix amb el propòsit de donar visibilitat a un mitjà tan arrelat a la Comunitat Valenciana com és el còmic, però també tindran cabuda la il·lustració, el cinema, el 'cosplay', els tallers, les exposicions i les classes magistrals, així com les sèries de televisió.

'STRANGER THINGS'

Precisament, una de les ficcions protagonistes serà 'Stranger Things', gràcies a la visita de l'intèrpret. Este projecte dels germans Duffer va estrenar a la fi d'octubre la seua reeixida segona temporada en la plataforma digital. Gatarazzo dóna vida en ella a un dels xiquets que es veuen immersos en una sèrie d'estranys successos en l'Hawkins (Estats Units) dels anys 80.

La sèrie de Netflix compta amb 'espases' com Winona Ryder, David Harbour i Cara Buono, al costat de l'hornada de joves composta per Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Noahn Schnapp i Caleb McLaughlin. Ja s'ha portat el Globus d'Or al Millor Drama i altres distincions dels Grammy, els WGA o els People's Choice.