Valencia Notícies

La Comunitat Valenciana cedirà a Aragó material de suport per a l'aprenentatge del valencià

Imagen de un profesor en el aula.
EUROPA PRESS

El ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre el Govern valencià i el d'Aragó per a la cessió i ús del material multimèdia Vine/ven, propietat de la Generalitat Valenciana, i que s'utilitza com a material didàctic de suport per a l'aprenentatge del valencià.

Es tracta d'un material especialment dissenyat perquè l'alumnat de recent incorporació al sistema educatiu aprenga les estructures lingüístiques bàsiques que li permeten comunicar-se en situacions familiars i quotidianes.

L'objecte del conveni serà regular els termes i condicions per a la col·laboració de tots dos governs autonòmics, a través de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport i el Departament d'Educació, Cultura i Esport del Govern d'Aragó.

El Departament d'Educació, Cultura i Esport del Govern d'Aragó està interessat en la utilització de recursos multimèdia per a les llengües minoritàries de la seua comunitat, especialment per a l'aragonés, per la qual cosa es considera pertinent subscriure el conveni.

la Conselleria d'Educació cedirà a l'esmentat departament, de forma gratuïta, el material multimèdia Vine/Ven

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/3213672/0/comunitat-valenciana-cedir-arago-material-suport-per-laprenentatge-valenci/#xtor=AD-15&xts=467263
la Conselleria d'Educació cedirà a l'esmentat departament, de forma gratuïta, el material multimèdia Vine/Ven perquè siga adaptat a l'aragonés.

Ver más en: http://www.20minutos.es/noticia/3213672/0/comunitat-valenciana-cedir-arago-material-suport-per-laprenentatge-valenci/#xtor=AD-15&xts=467263

No obstant açò, la titularitat dels drets de propietat intel·lectual continuarà pertanyent a la Generalitat i la cessió es realitzarà exclusivament per a les finalitats previstes en el conveni, sense que el Govern d'Aragó puga cedir l'ús a tercers. A més, el Govern d'Aragó es compromet a incloure en tota la difusió que realitze la col·laboració de la Generalitat.

Per al seguiment, control i coordinació del conveni es crearà una comissió mixta constituïda per un màxim de dos tècnics per cada part firmant del conveni, que tindrà una vigència de quatre anys.

loading...