Valencia Notícies

L'aire càlid i la nuvolositat nocturna fan pujar les temperatures amb mínimes al voltant dels 3,5 graus

Mapa de precipitacions
AEMET

Així, ha indicat que les mínimes han sigut a Vilafranca (Castelló) de -3,2 graus, a Ademús (València) de -2,8 graus, a Castellfort (Castelló) de 0 graus, a Utiel (València) de 1.4 graus, a Morella (Castelló) de 3.3 graus, en la ciutat de Castelló de 6.9 graus, en la de València de 8.7 graus, a Elx (Alacant) de 9.5 graus i en la ciutat d'Alacant d'11.1 graus.

L'Agència Estatal de Meteorologia ha assenyalat que a partir d'este dimecres s'espera que comence a entrar aire fred a la Comunitat Valenciana encara que ha apuntat que la nuvolositat impedirà que les mínimes siguen molt baixes. Així, ha ressaltat que el descens de les temperatures mínimes es notarà a partir del pròxim dijous i anirà progressant fins al diumenge.

Per a este dimecres s'espera que en esta autonomia el cel romanga nuvolós o cobert i que es produïsquen precipitacions en la mitat sud que seran probables en la resta del territori.

L'Aemet ha comentat que este mes de novembre a penes ha plogut i que ho va fer molt poc a l'octubre, per la qual cosa ha afirmat que les d'este dimecres seran les precipitacions més o menys generals que es registren a la Comunitat Valenciana des del passat 18 d'octubre.