Valencia Notícies

Aprovada la convocatòria del Xec Escolar que inclourà ajudes per més de tres milions d'euros

Així ho ha explicat la portaveu municipal, Sandra Gómez, que ha detallat que s'han resolt les sol·licituds de 4.010 sol·licitants, informa el consistori a través d'un comunicat.

D'altra banda, la Junta ha aprovat també un conveni de col·laboració amb l'Universitat de València a través de la Regidoria de Persones Majors, dirigit la creació d'una Càtedra per al foment dels valors de l'envelliment actiu, saludable i participatiu de les persones majors de la ciutat.

Tal com ha explicat Sandra Gómez, la Universitat col·laborarà en la gestió dels centres de majors i en l'oferta de tallers i activitats que s'ofereix als majors des de l'Ajuntament (tallers de memòria, salut, bona alimentació, activitats físiques), així com a enfocar estudis des de l'àmbit de la salut (per part de la Facultat Infermeria) específicament sobre la franja de persones de més edat.

Gómez s'ha felicitat per este acord que suposa unir, "una vegada més, l'àmbit de la gestió política amb l'àmbit acadèmic, en este cas amb una de les universitats de major referència tant en l'àmbit nacional com a internacional".