Valencia Notícies

L'EMT de València investiga possibles irregularitats en la prova de promoció interna

La direcció de l'Empresa Municipal de Transports de València (EMT) ha obert una investigació per a determinar si s'ha produït alguna irregularitat en una prova de promoció interna d'ascens de conductors a inspectors en la companyia, per la presumpta filtració de preguntes per part de representants dels sindicats CCOO i UGT a afiliats.

Segons han informat fonts d'EMT a Europa Press, la direcció ha obert una investigació per a determinar si dos empleats, un d'ells triat pel comité d'empresa per a formar part del tribunal de la prova "han comés alguna irregularitat i actuar sobre la base d'açò".

Els sindicats APTTUV, TUC-Iv i CGT han denunciat públicament presumptes filtracions realitzades per CCOO i UGT als seus afiliats de les preguntes de l'examen pràctic per a la promoció interna d'ascens de conductors a inspectors i han demanat a la direcció que depure responsabilitats i adopte les mesures disciplinàries oportunes de confirmar-se estos fets.

Els tres sindicats asseguren que han pres les mesures legals oportunes "per via laboral i civil" perquè la justícia "investigue i depure les responsabilitats pel presumpte frau".

Per la seua banda, des del PP en el consistori han demanat explicacions "urgents" a l'edil de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, i que òbriga una investigació interna així com es paralitze el procés de promoció fins a aclarir el succeït.