Valencia Notícies

Moragues destaca l'"agilitat i rapidesa" de la Policia després dels altercats del 9 d'Octubre i que "no hi ha impunitat"

Juan Carlso Moragues en imatge d'arxiu
DELEGACIÓN GOBIERNO CV

la seua actuació en l'operatiu engegat per a detindre als presumptes responsables dels altercats protagonitzats per grups d'ultradreta el passat 9 d'Octubre a València i, sobre este tema, ha incidit que "no hi ha impunitat" en estos casos.

Moragues ha realitzat estes declaracions a Alacant -on ha presentat una operació conjunta de la Guàrdia Civil i l'Agència Tributària- a preguntes dels periodistes sobre la decisió del Jutjat d'Instrucció número 15 de València d'obrir una causa contra 13 persones pels altercats ocorreguts en la capital el passat 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana, a les quals els imputa delictes d'odi, lesions, danys i desordes públics.

Així, segons ha explicat el delegat del Govern, arran dels incidents del passat 9 d'octubre a València, la Policia Nacional va actuar amb "agilitat i rapidesa", de manera que "en a penes 10 dies van fer 13 detencions". En eixe sentit, ha precisat que "es van incoar les corresponents diligències policials, es va fer una investigació i en a penes uns dies es va remetre tota l'actuació policial a la fiscalia i al jutjat corresponent".

"No hi ha impunitat", ha asseverat Moragues, que ha agregat que per a qui cometa "algun tipus de fet delictiu l'actuació de les administracions públiques és ràpida, àgil i contundent". Finalment, ha comentat que ara "li correspon a la justícia decretar qual és la responsabilitat dels fets delictius imputables".