Valencia Notícies

Rodríguez (PSPV) diu que l'Executiva prendrà decisions després del processament d'Echávarri en les pròximes hores o dies

Jorge Rodríguez en foto d'arxiu
PSPV

El també president de la Diputació de València ha realitzat estes declaracions després de la presentació d'una campanya per a previndre la violència de gènere en adolescents en col·laboració amb la Fundació ANAR, en ser preguntat per procediment contra l'alcalde alacantí i els dos assessors investigats en esta causa: Pedro de Gea, assessor de Comerç, i el cap de gabinet d'Alcaldia, Lalo Díez, i si considera que el primer edil hauria de dimitir.

En la seua opinió, ara cal "veure com és l'estat de la situació". En tot cas, "és una decisió que prendrà l'Executiva i que valorarà el responsable de Política Institucional" i "m'imagine que en les pròximes hores o en els pròxims dies es prendran decisions sobre este tema", ha augurat.

Segons el portaveu del PSPV, "es tracta d'una situació complicada", atés que, "a més, pel que fa a Alacant hi ha discrepàncies en el propi pacte" de govern municipal format pel tripartit del PSPV-PSOE, Guanyar Alacant i Compromís.

En este sentit, ha assegurat que "s'ha estat treballant per a intentar llimar asprors i tractar de continuar treballant pel bé d'Alacant" encara que creu que "ara, la qual cosa tocarà és reevaluar eixa situació davant la nova situació creada", ha conclòs.