Valencia Notícies

S'eleven a 17 els detinguts en el colp al dopatge en el qual es va arrestar l'atleta Fifa

Del total de detinguts, huit han quedat en llibertat en la mateixa seu policial i la resta passaran el divendres a disposició judicial, segons ha informat este dijous el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Concretament, sis passaran a la disposició de la magistrada del Jutjat d'Instrucció 4 de Mataró (Barcelona) -que dirigeix la investigació-, dos ho faran en els jutjats d'Alzira (València) i un en els de Guadalajara.

La causa, encara baix secret de sumari, està oberta per l'ús de medicaments perillosos per a la salut i, durant l'escorcoll en la casa d'Ilias Fifa, els agents van trobar substàncies dopantes.

L'operació es dirigeix contra una trama dedicada a la venda d'anabolizantes per a dopar esportistes per a competir i en gimnasos, i durant l'actuació s'han decomissat substàncies d'este tipus.

VA COMPETIR EN RIO

Fifa, nascut en 1989 a Tànger (el Marroc) i que competeix amb els colors del FC Barcelona en la secció d'atletisme després que en 2015 fóra nacionalitzat, va participar en els Jocs Olímpics de Rio en 2016 i en els Mundials de Londres de 2017, on no es va classificar per a la final.

Este esportista, que va arribar a Espanya des del Marroc amagat en un camió quan encara era menor, en 2005, va començar a entrenar en el centre de menors on va ser acollit fins a arribar a l'Agrupació Atlètica de Catalunya en 2008, on va començar a competir amb 19 anys.

loading...