Valencia Notícies

Café Quijano portarà el pop de la seua última gira al Palau dels Arts de València el 4 de novembre

Encuentros Digitales con Café Quijano en Europa Press
EUROPA PRESS

El grup Café Quijano eixirà a l'escenari del Palau dels Arts Reina Sofia de València el pròxim 4 de novembre en un concert que forma part de la seua última gira, amb la qual la banda celebra el seu 20 aniversari i tornada a la música pop.

Les portes del Palau obriran entorn de les 20 hores perquè comencen a arribar els assistents, i una hora més tard arrancarà l'actuació del grup. Les entrades poden adquirir-se en Ticketvip.es o en el kiosco Revert, segons ha indicat l'organització de l'esdeveniment en un comunicat.

Els músics Manuel, Raúl i Oscar, després de finalitzar la seua trilogia dedicada al bolero, han recuperat enguany el seu format pop i "tornen a conquistar al gran públic, tal com demostren els primers 'sold out' de la seua gira a Canàries i Astúries".

Igualment, la seua fi de gira previst per al pròxim 15 de desembre a Lugo ja ha penjat el cartell d'esgotat.

Els artistes estan celebrant durant aquesta gira els seus 20 anys de trajectòria, i per a açò han decidit tornar al format elèctric i pop amb el qual es van donar a conèixer en el mercat internacional a la fi dels anys 90.

A més, han presentat un nou single, 'Perdonarme', cançó que en prop de tres mesos ha tingut cinc milions de descàrregues en 'streaming' i "s'ha convertit en un dels temes de l'estiu". En aquest tema, el grup ha comptat amb la col·laboració de Willy de 'Taburete', que es va pujar a l'escenari de Café Quijano en el seu concert de León el passat 27 de juny.

El final de la gira mantindrà ocupat a Café Quijano en els escenaris fins al 15 de desembre. Després d'aquests concerts, el grup afrontarà un any 2018 "replet d'activitat i de bones notícies, tant per a ells com para el seu públic", ja que s'espera un nou disc de tornada al pop que tindrà les seues corresponents presentacions i gira.

loading...