Valencia Notícies

Música, teatre, contacontes i tallers són les activitats d'este cap de setmana en 'Cultura als barris' de València

La Societat Musical Barri de Malilla, dirigida per Daniel Belloví Navarro, interpretarà un concert de banda el dissabte, a les 18 hores, en la plaça de Patraix i el diumenge, d'11 a 13 hores, es farà la ruta guiada d'art urbà 'Safari urbà' a càrrec de Factoria d'Arts de Patraix i que tindrà com punt de trobada el mural d'Elías Taño en el Centre Municipal de Joventut (carrer Salabert, 13). També en diumenge, de 18.30 h a 19.30 h, Almudena Francés llegirà el contacontes "La casa de Carmeta".

Els espectacles per a públic infantil i familiar arriben al barri de Les Tendetes, concretament en l'avinguda Gregori Gea en l'encreuament amb el carrer de Transatlàntic. El dissabte, a les 12 hores, tindrà lloc l'espectacle 'La festa màgica de Burbuja i Piruleta', a càrrec de la companyia Saga Produccions; mentre que el diumenge, a les 12 hores, es farà l'actuació 'Caputxeta i altres llops' a càrrec del teatre de titelles La Estrella.

L'esplanada del parc d'Aiora acull el dissabte, a les 21 hores, la projecció del documental '14 d'octubre del 1957: el dia en què parlaren els pedres'. En la mateixa ubicació però en diumenge, a les 18 hores, la companyia Rebombori Cultural interpretarà l'obra de teatre 'Creatives de l'atur'.

Quant al barri de la Llum, el dissabte, a les 18 hores hi haurà un concert de música clàssica del Grup de Cambra Marxant en la plaça de Zumalacárregui; i el diumenge, a les 12 hores, serà l'espectacle de teatre infantil 'Sopa de pedres' de la companyia 'El Ball de Sant Vito'.

Els tallers demostratius i participatius d'enquadernació, paper reciclat i raku arriben el dissabte, de 18 hores a 21 hores, en la plaça de l'Actor Luis Ramírez d'Orriols. Mentre que diumenge, d'11 hores a 21 hores, es realitzarà un mural participatiu coordinat per l'associació Orriols Conviu i Kavam Art i Societat.

loading...