Valencia Notícies

Metrovalencia reforça este dijous el seu servici per a la trobada de Lliga entre el Llevant i la Reial Societat

Estació de Metrovalencia.
GVA

Així, reforçarà el seu servici de la Línia 6 de tramvia (Marítim Serradora-Tossal del Rei), en la qual es troba la parada Estadi del Llevant, a les portes de l'estadi, amb la incorporació de tramvies després de la finalització del partit, amb eixides programades, si es compleixen els horaris previstos, a les 23.50 i 23.54 hores en direcció Doctor Lluch.

A més, els afeccionats poden accedir i tornar de l'estadi Ciutat de València des de la propera estació de metro de Machado, corresponent a la Línia 3 (Rafelbunyol-Aeroport). En concret, a les 00.05 hores hi haurà un tren especial des de Machado fins a Aeroport, que passarà per l'estació de Benimaclet per a qui vullga realitzar trasbord amb el tramvia, a les 00.07 hores.

Els reforços programats en Metrovalencia en la xarxa de tramvies tenen capacitat suficient per a assumir els desplaçaments que es produïsquen entre l'afició, atés que els tramvies tenen una capacitat de 300 persones i les unitats de metre de 600 o 750 viatgers, depenent si els trens són de quatre o cinc cotxes, respectivament.

Tots aquells usuaris de Metrovalencia que desitgen ampliar la informació d'horaris i freqüències poden consultar la pàgina web www.metrovalencia.es o cridar el telèfon 900 46 10 46 d'Atenció al Client, així com contactar a través de twitter en @metrovalencia i en facebook.com/metrovalencia.fgv.