Valencia Notícies

Els antics boxes de la Fórmula 1 de València ixen a subhasta per Internet

Fernando Alonso, durante la tercera tanda de entrenamientos libres del GP de Europa, que se disputa en Valencia.
Manu Bruque / EFE

Tots els actius i utensilis dels antics boxes del circuit de Fórmula 1 de València han eixit a subhasta online. Els interessats ja poden licitar pels primers lots i concertar una cita per a veure'ls físicament en una visita organitzada avisant prèviament.

La Generalitat Valenciana ha iniciat els treballs per a alliberar els magatzems 4 i 5 del port, que fins ara romanien ocupats pels boxes de l'antic circuit de la Fórmula 1 i l'empresa Lezama Demoliciones ha sigut l'empresa adjudicatària del desmantellament d'estes instal·lacions. Així mateix, esta empresa ha contractat Surus Inversa per a liquidar, mitjançant subhasta online, els actius que romanien allí.

Segons ha explicat l'empresa en un comunicat, les subhastes online es realitzen través del lloc web escrapalia.com. D'esta forma, els actius i utensilis dels magatzems poden ser reutilitzats i generar un valor que minimitze els costos del desmantellament. Tots els actius estan agrupats en lots de mobiliari, sòls, lluminàries, dipòsits d'aigua, equips d'aire condicionat, portes de garatge i sanitaris, entre uns altres.

Els magatzems 4 i 5 del port de València van ser ocupats per la Fórmula 1 després d'escometre unes obres que van costar més de 14 milions d'euros. L'objectiu del projecte és minimitzar l'impacte al contribuent, reduint el cost dels treballs per a les arques públiques gràcies a la maximització de valor dels actius.

En 2016 Surus Inversa va ser l'empresa responsable de comercialitzar i vendre més del 90% de les instal·lacions, elements constructius i estructurals del Luna Rossa, un edifici situat en la zona portuària de la Marina Reial Juan Carlos I de València, seu del vaixell italià amb el mateix nom, durant la 32 edició de l'America's Cup de vela, celebrada en esta ciutat l'any 2007.

loading...