Valencia Notícies

Pedro Sánchez assistirà el divendres a València a l'inici del curs polític dels socialistes europeus

La cita començarà al matí, amb la reunió extraordinària del grup socialista en el Comité Europeu de les Regions i, a la vesprada, amb reunions i conferències dels socialistes en el Parlament Europeu, segons la informació facilitada pel PSPV.

El president del Comité Europea de les Regions, Karlz-Heinz Lambert, participarà en la trobada, a la qual també assistirà la presidenta del grup socialista europeu en esta institució, Catiuscia Marini, o la comissària europea de Política Regional, Corina Cretu, entre d'altres.

Al llarg del dia, els socialistes europeus faran balanç de les inversions europees en l'esfera local i regional, i es dissenyaran propostes polítiques per al futur de la inversions en este àmbit.

Es tracta de les primeres jornades, que se'n van a celebrar a València, en el que el PSPV considera que és un "reconeixement clar i explícit al que suposa un govern progressista, un govern transparent, que es preocupa per obtindre la millor gestió dels recursos públics en benefici dels ciutadans".

loading...