Valencia Notícies

La Marina s'omplirà de colors el 23 de setembre per la igualtat i contra la violència de gènere

Colors contra la Violència
ORGANIZACIÓN DEL EVENTO

La Marina de València s'omplirà de colors el pròxim 23 de setembre per la igualtat i contra la violència, dins de les campanyes 'ÚNETE', per a posar fi a la violència contra les dones, i 'He For She', en favor de la igualtat d'oportunitats entre homes i dones, les dos de Nacions Unides. Esta iniciativa, 'Colors contra la Violència', tindrà lloc a partir de les 18.00 hores i el format utilitzat serà el d'una festa apta per a tots els públics que comptarà amb masterclass de zumba, sessions de música, exposicions a l'aire lliure i 'tempestats' de colors cada 30 minuts.

Com és tradició en l'Índia, les pólvores de colors, cent per cent naturals, aprovats per la CE i de fàcil neteja, representa el triomf del bé sobre el mal, i en 'Colors contra la Violència' simbolitzaran l'assoliment d'objectius socials tan importants com la fi de la violència de gènere, la igualtat d'oportunitats entre homes i dones, la conciliació laboral i familiar i el dret a ser feliços.

Segons ha apuntat Silvia Hernández, la coordinadora d'esta iniciativa, "l'esdeveniment utilitzarà diferents colors per a visibilitzar els objectius a aconseguir". "És una festa plena d'alegria de viure que posa el focus en el dret de tots els éssers humans a buscar la seua felicitat. Volem que homes i dones usen el seu estatus d'igualtat per a ser felices com vullguen", ha postil·lat.

De 0 a 99 anys

Poden participar totes aquelles persones que ho desitgen, des de 0 a 99 anys, i anar amb familiars i amics, perquè l'eradicació de la violència contra les dones "només és possible amb la implicació de tota la societat", ha apuntat.

Les entrades estan disponibles en el lloc web oficial, www.colorescontralaviolencia.com, i en totes les oficines de Correus. Els preus apujaran cada setmana. Els xiquets de fins el 5 anys tindran accés gratuït i per als de 6 a 12 anys, la compra de l'entrada es farà el mateix dia de l'esdeveniment amb un cost de 5 euros, però en tots dos casos hauran d'anar acompanyats en tot moment d'un adult amb entrada.

loading...