Valencia Notícies

Detinguts dos joves per l'atropellament mortal d'un motorista de 78 anys a Almoradí

Vehicle localitzat
AYUNTAMIENTO ROJALES

Els agents de Rojals, una vegada que es va produir el succés, van rebre un part de la Guàrdia Civil alertant dels fets i informant de les característiques del vehicle implicat que estava en cerca.

Després de patrullar els carrers del municipi, els policies van trobar un cotxe aparcat que coincidia amb la descripció i es trobava aparcat al costat del centre de salut de Rojals, molt prop de la caserna de la Policia Local. Seguidament, van donar avís a la Benemèrita i van identificar el turisme com l'implicat en la mort de l'ancià.

Les investigacions van portar a la detenció de dos homes de 29 i 33 anys pels delictes d'homicidi i omissió de socors. En l'esclariment dels fets va participar el Grup d'Investigació i Suport a Trànsit de la Guàrdia Civil, en col·laboració amb les policies locals de cinc municipis, i diversos testimonis del sinistre.

L'alcalde de Rojals, Antonio Pérez, ha felicitat la Policia Local per la professionalitat dels agents a l'hora de col·laborar en l'esclariment de l'atropellament, un dispositiu que creu que "demostra una vegada més que la col·laboració entre la Policia Local i altres cossos és necessària per a garantir la seguretat ciutadana i resoldre qualsevol tipus de succés".

"És útil per a la societat i els nostres ciutadans esta implicació entre agents. Per este motiu es continuarà amb este vincle cada vegada que siga necessari", ha subratllat el primer edil.

loading...