Valencia Notícies

Una dona resulta ferida després de caure-li amoniaco damunt quan estava en una revetla en el Marítim de València

L'agrupació ha mostrat en un comunicat la seua "total repulsa i indignació" davant estos fets, que van tindre lloc en la revetla de Sant Joan que celebrava "amb tots els permisos i documentació corresponent en regla" la Falla L'Alguer - Enginyer Rafael Janini, del Sector Algirós.

La comissió va avisar la Policia Nacional, que es va personar en la revetla i va passar part també a la Policia Local. "Estos fets van a ser denunciats tant pels afectats com per la pròpia Falla L'Alguer, que també ho indicarà a la Delegació d'Incidències de Junta Central Fallera", han assenyalat des de l'agrupació.

"Les comissions de Falles fem tot el que se'ns demana per a fer els actes i complir amb tots els requisits corresponents, en virtut de la vigent Ordenança d'Ocupació del Domini Públic Municipal, i volem la conscienciació amb el veïnat, però fets lamentables com l'ocorregut indiquen que no tots volen el mateix amb les Falles, festa reconeguda com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO a finals de l'any passat", han indicat.

Des de l'Agrupació de Falles del Marítim també han volgut traslladar el seu "total suport i solidaritat tant a les persones que van patir tan lamentable i denunciable acte com a la Comissió de la Falla L'Alguer-Enginyer Rafael Janini, desitjant una ràpida recuperació a les persones que van resultar ferides" i han reiterat el seu "compromís amb el respecte i la tolerància, que han de ser entesos com un element enriquidor de la pròpia societat".