Valencia Notícies

Camps i Cotino, protagonistes en les Corts per Ciegsa i Savia la setmana vinent

Muntatge d'imatges de Francisco Camps i Juan Cotino
EUROPA PRESS

Els dos exdirigents 'populars', que van formar part del mateix Govern autonòmic, estan citats per la Cambra valenciana el dilluns: Cotino, a les 10.00 hores, per a abordar les adjudicacions a l'empresa Savia, vinculada a la seua família; Camps, a les 10.30 hores, per a explicar els sobrecostos en la construcció de centres educatius a través de Ciegsa.

En la comissió sobre Savia també estan cridats l'excap de gabinet de Cotino en la Conselleria, Pedro José Martínez, i el seu exassessor Francesc Xavier Llopis. En la de Ciegsa estan citats a més l'exassessor de Presidència de la Generalitat Juan José Andrés; l'exconseller i exvicepresident de BM3 Obras y Servicios, Jesús Nazareno; i l'extreballadora de Ciegsa Núria Mas.

La resta de la setmana estarà marcat pel ple de les Corts i la sessió de control al Govern valencià, el dimecres i el dijous. Eixe mateix dia a la vesprada, se celebrarà la setena sessió de la comissió d'investigació sobre els aspectes de gestió general de les institucions firals de la Comunitat Valenciana, a la qual estan citats dos exvocals del Comité Executiu de Fira València.

loading...