Valencia Notícies

Rus diu que ha "ajudat moltes persones" però "mai" ha afavorit ningú i que té ganes "d'aclarir les coses"

Rus en su comparecencia en Corts
EUROPA PRESS

Així ho ha indicat Rus als mitjans de comunicació abans de comparéixer en la comissió d'investigació de les Corts que investiga el procés d'adjudicació de places de residències d'accessibilitat per a les persones depenents, en concret en els centres del grup Savia.

"Vaig a comparéixer, però com no sé de què no vaig a declarar res", ha indicat Rus a la seua arribada a la Cambra valenciana, on preguntat per la seua situació judicial ha assenyalat que va "tirant" i té "ganes d'aclarir coses". "A barallar-la", ha asseverat.

"Estes coses a les quals hui venim no sé què aclarir perquè no sé de què va", ha asseverat l'expresident de la Diputació, qui preguntat per si comptava amb unes parcel·les a Xàtiva (València), on va ser alcalde, en la qual es van construir uns centres del Grupo Savia, vinculats a la família del 'popular' Juan Cotino, ha apuntat: "Quina barbaritat, de la meua propietat, jo no tenia res".

En esta línia, ha afirmat que "mai he afavorit ningú", encara que ha admès que ha ajudat "moltes persones". "Però afavorir mai ningú", ha subratllat l'expresident del PP de la província de València.